Kom even uitrusten bij Atelier de Klomp


 

Net over de grens van Overijssel, nabij rustpunt 27, ligt aan het onverharde pad, een klein woonboerderijtje, aan de Paardelanden 15, dat dateert uit ca 1910.

Na een paar jaar verbouwen aan de boerderij en een grote onderhoudsbeurt in de tuin, bent u van harte welkom om even te genieten van de ruimte en het mooie uitzicht. Op deze plek komt u tot rust met een lekker kopje koffie, thee of drankje met een huisgemaakte lekkernij op een van de vele zitplekken wat het erf te bieden heeft, in de tuin op een pleintje of onder de overkapping.

Komt u wat later op de dag, of bent u nat geregend?  Warm dan op, neem een plekje in de voormalige hooiberg en eventueel zet ik de kachel voor u aan!

 

Maar kom ook eens kijken in mijn Atelier de Klomp, de ze ruimte kent een mooie geschiedenis. Mijn opa gebruikte deze ruimte, (voorheen de deel, waar enkele koeien en een paard huisvesting hadden) om daar houten klompen  te maken van wilgen-, en populierenhout voor gebruik en kleine klompjes om als aardigheidje om weg te geven.

Juli 2019 ben ik hier begonnen met mijn eigen atelier. In deze ruimte houd ik me bezig met unieke en persoonlijke dingen maken, te ontwerpen, om ze daarna eventueel te voorzien van een gravure.

 

Op dit rustpunt vind u:

2 toiletten waarvan 1 mindervalide

Oplaadpunt voor fietsen, een banden pechset en een fietspomp

 

Wij staan ook ingeschreven bij vrienden op de fiets. Vraag of er een kamer beschikbaar is en of u ze kan bezichtigen. Reserveren kan via ............... of via het contact formulier.