Atelier de Klomp ontvangt graag mensen die behoefte hebben aan een goed bed, de vrije natuur en vrijmoedige sfeer houden.

 

Vrienden van zijn: sportievelingen die na een dag in de buitenlucht niet zozeer naar luxe verlangen, maar genieten van de gastvrijheid en een warm welkom bij onze gastadressen. Een plek waar zij kunnen bijkomen, een onverwacht gezellige avond beleven en de volgende dag, na een stevig ontbijt, weer fris op pad kunnen om hun wandel- of fietstocht te vervolgen. 

 

Vrienden op de Fiets is dus bedoeld voor mensen die meerdaagse fiets- of wandeltochten maken en onderweg bij gelijkgestemden willen overnachten. Een weekendje de stad verkennen - ook al is dat op de fiets - valt daar dus niet onder. Met de auto aankomen bij het gastadres ook niet, tenzij u met uw gastheer- of vrouw bespreekt of hun adres het startpunt van een grotere (meerdaagse) ronde kan zijn.

 

U heeft een gezamenlijke douche en toilet tot beschikking.

* Vriendenprijs bij vermelden van (vriend)nummer incl. ontbijt € 22,50 + € 1,10 toeristenbelasting p.p.p.n.

 

Wij beschikken over meerdere terrassen op het erf waar u gebruik van kan maken. In onze overdekt terras met eettafel kan u lekker ontbijten en wakker worden als het weer dit toe laat.

Ook mag u plaats nemen in de verbouwde hooischuur 'Pub', hier kan u s avonds heerlijk zitten met de houtkachel aan en kunnen wij een bierproeverij verzorgen.

 U hoeft tijdens uw verblijf geen bed -en badlinnen mee te nemen dit verzorgen wij. Wij hebben een vuurkorf en BBQ deze mag gebruikt worden door onze gasten. Wanneer U tijdens Uw verblijf vragen of opmerkingen heeft, stel deze dan gerust. Wij zijn er om Uw (mini)vakantie tot een succes te maken.


> Ontbijt

Heerlijk vers brood, met kaas en vleeswaren. Afhankelijk van het seizoen serveren we diverse soorten fruit en uiteraard een eitje van onze lokale kippenboer. Keuze uit huisgemaakt zoet beleg. Er is yoghurt en melk en natuurlijk ontbreken ook de jus d’orange, koffie en thee niet.

> Kinderen

Speeltuin met trampoline, speelhuis, zandbak en voetbalveld aanwezig.

> WIFI

Gratis draadloos internet

> Parkeren

Gratis, Doet u eenvoudig op het erf zelf.

> Huisdieren

Helaas is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

> Fietsen

De fiets kan in onze overkapping veilig worden gestald met een oplaadpunt voor uw e-bike.


Drenthe is een prachtige streek!

De provincie die met sferen strooit. Een afwisselend landschap van bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen. Voor toerfiets, e-bike, of mountainbike.  Met een uitgebreid fietsnetwerk rijdt u van knooppunt naar knooppunt, volg een mooie vaste route of laat het aan het toeval over. Je komt hier altijd uit op een mooie plek.

Langs de fiets en wandelroutes komt u langs leuke rustpunten waar u zelf een kopje koffie of thee zet en kan genieten van de gastvrijheid op ieder zijn erf, Atelier de klomp heeft ook een eigen rustpunt

Maar ook wandelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het ene moment sta je midden in een paarse zee vol heide. Even later wandel je door oude bossen. Door de vele wandelpaden kun je alle kanten op. En de weg wijst zich hier vanzelf!